Návrat domov (Home at Last) - Stone, Katherine, 1949-; Klenková, Mária; Brownová, Renée (Ikar Bratislava, 2002)
Poručík Lucas Hunter prenasleduje zločincov a krehká televízna moderátorka Galen hľadá stratené sny. Stávajú sa spojencami v boji proti zákernému zlu. Z ich spojenectva vzklíči nezvyčajne hlboký cit. Milenci sa ocitajú v zajatí nebezpečnej hry, kde ide o život, ale kde sa zároveň roztápa ľad a mení sa na vášeň.
Keywords: romány autorské; realistické romány; detektívne romány; romány o láske; Stone, Katherine, vl. m. Katherine Kameň Chase (americká lekárka a spisovateľka romantických románov, je vydatá za lekára a spisovateľ Jack Chase, nar. 1949 v Seattle, USA -); próza; americká literatúra - texty