Miliónová pasca : (The Insider) - Frey, Stephen W., 1960- (Ikar, 2001)
Príbeh bankového úradníka Jaya Westa, ktorý sa snaží postúpiť v kariére. Priam z jasného neba mu prišla ponuka zamestnať sa v investičnej firme McCarthy Lloyd.