Zabudnutý ostrov : (Die vegessene Insel) - Hohlbein, Wolfgang, 1953- (Operácia Nautilus, 2002)
Tajomné dedičstvo na zabudnutom ostrove - to je dôvod, aby sa Mike s priateľmi vydal na dobrodružnú cestu.