Straty a nálezy : Lost and Found - Krentz, Jayne Ann, 1948- (Ikar, 2003)
Odborníčka na starožitnosti Cady Briggsová pomáha podnikateľovi Mackovi Eastonovi nachádzať stratené poklady solventných klientov. Aj keď ju šarmantný Mack veľmi priťahuje, Cady nemá v úmysle miešať prácu s pôžitkom. Karta sa však obráti, keď ju nečakaná tragédia v rodine prinúti, aby požiadala Macka o pomoc ľ nie však pri pátraní po umeleckých dielach, ale po nebezpečnom vrahovi. Kým lúštia tajomstvá a záhady spojené so zločinom, nič netušiac nachádzajú jeden druhého...