Všetko je možné 2 - King, Stephen, 1947- (Ikar, 2003)
Stephen King napísal vyše štyridsať kníh, ktoré sa stali bestsellermi na celom svete. Medzi jeho posledné diela patria: Srdcia v Atlantíde, Dievča, ktoré malo rado Toma Gordona, Vrece kostí, Zelená míľa, Buick 8 a román Čierny dom, ktorý napísal spolu s Petrom Straubom. V jednom z posledných interview King oznámil, že mieni skončiť s písaním. Žije v Bangore, štát Maine, so svojou manželkou, spisovateľkou Tabithou.