Čakanie na búrku - Shaw, Patricia, 1929- (Ikar, 2002)
Dramatický príbeh dvoch austrálskych rodín, ktoré sa po rokoch ťažkej práce s dobytkom dostávajú do zložitých rodinných a spoločenských problémov.