Nové lásky : (Soleil de nuit) - Prévert, Jacques, 1900-1977 (Slovenský spisovateľ, 2003)
Znova sú tu moderné francúzske romance o láske, o zázrakoch kaž-dodennej skutočnosti, o parížskom ľúbostnom sne. Kniha prináša predovšetkým autorove najslávnejšie básne...