Sladký jed - Haratík, Vlado, 1960- (Slovenský spisovateľ, 2003)
Na Slovensku možno ešte nebola napísaná kniha, v ktorej by bola kríza manželských vzťahov vykreslená priamočiarejšie, presnejšie, presvedčivejšie ako v prózach tohto mladého, no nie začínajúceho autora.