Sladký jed - Haratík, Vlado, 1960-; Grečner, Dušan, 1944-2015; Blahová, Anna, 1949- (Slovenský spisovateľ Bratislava, 2003)
Na Slovensku možno ešte nebola napísaná kniha, v ktorej by bola kríza manželských vzťahov vykreslená priamočiarejšie, presnejšie, presvedčivejšie ako v prózach tohto mladého, no nie začínajúceho autora.
Keywords: romány autorské; realistické romány; psychologické romány; manželské vzťahy; rodinné prostredie; Grečner, Dušan (slovenský akademický maliar, grafik, ilustrátor, autor poštových známok, žiaka Albína Brunovského. Nar. 21.08.1944 Skalica, Slovensko - 20.09.2015 Bratislava, Slovensko); próza; slovenská literatúra - texty