Motýlia kráľovná a iné rozprávky - Pauličková, Danica, 1953- (Seneca Publishing Company, 2002)
Kniha Motýlia kráľovná a iné rozprávky: Bohato ilustrovaná knižka deti prevedie pestrofarebným svetom vodníkov. princezien. či lesných zvieratiek. Stačí len otvoriť a ponoriť sa do rozprávkového sveta...