Motýlia kráľovná a iné rozprávky - Pauličková, Danica, 1953-; Pauličková, Danica, 1953-; Pauličková, Danica, 1953- (Seneca Publishing Company Bratislava, 2002)
Kniha Motýlia kráľovná a iné rozprávky: Bohato ilustrovaná knižka deti prevedie pestrofarebným svetom vodníkov. princezien. či lesných zvieratiek. Stačí len otvoriť a ponoriť sa do rozprávkového sveta...
Pre deti od 5 rokov.
Keywords: rozprávky autorské; rozprávky o princeznách; rozprávky o zvieratách; Pauličková, Danica, (slovenská spisovateľka, novinárka, výtvarníčka, akademická maliarka. Nar. 1953 Bratislava -); próza; slovenská literatúra - texty; pre čitateľov od 5 rokov