Veselost - Petrová, Mária, 1952- (Vydali autori s prispením sponzorov, 2015)
Veselosti, to je názov najnovšieho literárneho počinu známej banskoštiavnickej spisovateľky Márie Petrovej. Ako sama hovorí, v knihe nájde čitateľ z každého rožka troška, satirické žartovačky aj veselé príhody. Podľa autorkiných slov sú veľkým kladom aj ilustrácie Stanislava Remeselníka.