Záchrana v poslednej chvíli - Brezina, Thomas, 1963- (Sedem labiek za Penny, 2003)
Na konkurze do istej reklamnej agentúry Penny uspela a v predstavách sa už vidí v televízii a na stránkach časopisov. Ale bude sa ešte usmievať aj pri konečnom rozhodovaní?