Láska si ťa nájde : (The Moon Bellow) - Bickmore, Barbara, 1927-2015 (Slovenský spisovateľ, 2003)
Ľúbostný román od autorky Lietajúcej lekárky. Aj v tvrdých podmienkach osídľovania Austrálie kvitne láska a odohrávajú sa príbehy plné citov a ľudského súzvuku.