MUDr. Láska - Haratík, Vlado, 1960- (Slovenský spisovateľ, 2004)
Príťažlivé ženy, v práci odmerané, v súkromí citlivé, strohí lekári, čo zachovávajú pokoj a rozvahu, lekárky, z ktorých sa stávajú pacientky, to sú hlavní hrdinovia humorne ladených próz, ktorým nechýba akčnosť a pomáhajú nám opäť si pripimenúť skutočnosť, že aj Hippokrates bol človek...