Tvoríme z prírodných materiálov. Skvelé nápady pre deti - Thiele, Gudrun (Topp, 2002)
V brožúrke nájdete návody na výrobu náhrdelníkov z gaštanov, zvieratiek zo šišiek, blahoželaní, koláží, násteniek, ťažidiel na listy a množstvo ďalších super nápadov. Naše návody nechávajú priestor pre vlastnú tvorivosť a pomôžu rodičom a vychovávateľom prežiť spoločne s deťmi nádherné hodiny plné nezabudnuteľných zážitkov. Pre všetky vekové kategórie.