Ovoce a zelenina - prevence a léčení - Seifert, Nadia (Eugenika, 2003)
Príručka ponúka čitateľom využitie liečivých schopností ovocia a zeleniny - buď ako prevenciu, alebo pri liečbe bežných ochorení; obsahuje abecedný zoznam bežných ochorení a zoznam ovocia a zeleniny, ktoré sú vhodné pri ich liečení; ponúka aj recepty