Ovoce a zelenina - prevence a léčení - Seifert, Nadia; Giertli, Alexander; Nemec, Miroslav; Strnadová, Eva; Pilařová, Daniela, 1971- (Eugenika Bratislava, 2003)
Príručka ponúka čitateľom využitie liečivých schopností ovocia a zeleniny - buď ako prevenciu, alebo pri liečbe bežných ochorení; obsahuje abecedný zoznam bežných ochorení a zoznam ovocia a zeleniny, ktoré sú vhodné pri ich liečení; ponúka aj recepty
Keywords: alternatívna medicína; ovocie; zelenina; terapia; zdravie; výživa; choroby; liečba; vitamíny; minerály; príručky zdravia