Hľadanie rovnováhy - McGinnis, Alan Loy, 1933-2005 (Tranoscius, 1998)
Autor kníh Priateľstvo a Úspech a Sebadôvera vám svojím najnovším dielom pomôže pri riešení rôznych životných ťažkostí a ukáže cestu, ako nájsť skutočnú rovnováhu.