Hľadanie rovnováhy - McGinnis, Alan Loy, 1933-2005; Veselovská, Zuzana (Tranoscius Liptovský Mikuláš, 1998)
Autor kníh Priateľstvo a Úspech a Sebadôvera vám svojím najnovším dielom pomôže pri riešení rôznych životných ťažkostí a ukáže cestu, ako nájsť skutočnú rovnováhu.
Keywords: psychológia; osobnosť; sebadôvera; duševná rovnováha; myslenie pozitívne; knihy populárno-náučné; McGinnis, Alan Loy (americký autor kresťanskej psychoterapie, zakladateľ a riaditeľ Centra poradenstva Valley v Glendale, Kalifornia, Spojené štáty americké. Nar. 10.11.1933 Friendswood, Texas - 09.01.2005 Glendale, Kalifornia)