Smutný Suarez: Športové poviedky - Moric, Rudo: 1921-1985 (Vybrané spisy Ruda Morica, 1983)
Deväť športových príbehov - 9 príbehov zo života, 9 ľudských osudov zachytených v zlomovej chvíli, vo chvíli, keď športová prehra je neraz výhrou. Lebo treba vedieť bojovať, treba vedieť víťaziť i prehrávať, také je posolstvo tejto knihy...