Prehľad fyziky 2. časť - Zámečník, Jozef, 1935- (Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 2002)
Obsahom nového doplneného vydania publikácie, ktorá je rozdelená na dve časti, je stredoškolské učivo fyziky. Teoretický výklad je doplnený príkladmi. Publikácia je vhodná predovšetkým na súhrnné opakovanie učiva na maturitu a pri príprave na prijímacie skúšky na vysoké školy.