Digitálna fotografia: Základy počítačov. Multimédiá - May, Alex (Základy počítačov, 2002)
Publikácia prináša prehľadné informácie o podstate digitálnej fotografie, čitateľovi poradí pri kúpe digitálneho fotoaparátu, pri fotografovaní, ale aj pri úprave fotografií na počítači. Kniha je doplnená názornými obrázkami, schémami a jednoduchými, jasnými praktickými pokynmi, ktoré uľahčujú prvé kontakty s digitálnou fotografiou.