Programování WWW stránek pro úplné začátečníky : Základy HTML. JavaScript. Dynamické HTML. PHP. MySQL - Broža, Petr, 1978-; Buranský, Imrich (Computer Press, 2000)
Kniha Programování WWW stránek pro úplné začátečníky volně navazuje na bestseller Tvorba WWW stránek pro úplné začátečníky. Statické webové stránky už dnešní době nejsou zajímavé, je nutné je oživit tak, aby lákaly co nejvíce uživatelů. K tomu slouží několik programových prostředků (CSS, JavaScript, VB Script, DHTML), se kterými se čtenář v této knize seznámí a naučí se je efektivně používat.