Outlook 2000: Snadno a rychle: Podrobný průvodce začínajícího uživatele - Zedníček, Rostislav, 1967- (Snadno a rychle, 1999)
Kniha Outlook 2000 nabízí první seznámení s programem, který můžeme považovat za organizátora času - s jeho pomocí si lze zaznamenávat adresy, schůzky, úkoly nebo poznámky a především vytvářet a posílat zprávy elektronické pošty. V první části knihy se seznámíte s prostředím Outlooku 2000, se způsoby ovládání a přecházení mezi jednotlivými složkami. V dalších kapitolách jsou blíže popisovány základní složky programu: Kontakty pro evidenci adres, Kalendář pro akce vztahující se k určitému termínu, Úkoly, Deník a Poznámky.