Internet s Windows 98 pro zelenáče - Satrapa, Pavel, 1964- (Neokortex, 1999)
Základná príručka o využívaní Internetu a jeho služieb pre užívateľov Windows 98. Kniha popisuje, čo je Internet a ako sa k nemu pripojiť. Ďalej nasleduje dosť podrobný opis dvoch najpoužívanejších služieb súčasnosti - WWW a elektronickej pošty. Záverečná časť potom obsahuje základy používania niekoľkých ďalších, ako sú FTP, News, Telnet, SSH či ICQ. Súčasťou knihy (a jej WWW stránok) sú aj tipy na rôzne programy, ktorými môžete rozšíriť schopnosti svojich Windows.