Čo všetko chcem vedieť: Vozidlá na kolesách, plavidlá, dopravné prostriedky vo vzduchu, .. - Little, Kate; Thomas, Annabel; Humberstone, Eliot; Chisholm, Jane; Myring, Lynn; Snowden, Shella; Cook, Janet (Mladé letá, 2001)
Veci okolo nás sú pre deti plné záhad a drobných tajomstiev. Rady by sa dozvedeli, ako vyzerajú nielen zvonka, ale aj na akom princípe fungujú, ako sa vyrábajú a na čo používajú. A práve táto knižka, krok za krokom odpovedá na niektoré z nich...