Čo všetko chcem vedieť: Vozidlá na kolesách, plavidlá, dopravné prostriedky vo vzduchu, ... - Thomas, Annabel; Humberstone, Eliot; Little, Kate; Chisholm, Jane; Myring, Lynn; Snowden, Shella; Cook, Janet; Bull, Peter; Bulánková, Eva, 1951-; Čierna, Mária; Škripková, Martina (Mladé letá Bratislava, 2001)
Veci okolo nás sú pre deti plné záhad a drobných tajomstiev. Rady by sa dozvedeli, ako vyzerajú nielen zvonka, ale aj na akom princípe fungujú, ako sa vyrábajú a na čo používajú. A práve táto knižka, krok za krokom odpovedá na niektoré z nich...
Výber z obsahu: Vozidlá na kolesách. Plavidlá. Dopravné prostriedky vo vzduchu. Naša Zem. Čo všetko sa deje v prírode. Vesmír a cesta do vesmíru. Slnko, Mesiac a hviezdy. Potraviny. Veco okolo nás. Stavby.
Keywords: technika; doprava; dopravné prostriedky; autá; lode; lietadlá; naša Zem; vesmír; príroda; príroda prírodné javy; encyklopédie všeobecné; encyklopédie pre deti