Zdravá kuchárka oddelenej stravy: Recepty šikovnej gazdinky - Horecká, Jana (Recepty šikovnej gazdinky, 1998)
Najprirodzenejšou túžbou každého človeka je byť zdravým, štíhlym a krásnym. Nečudo, veď vzhľad a dobrá kondícia patria medzi dôležité parametre pri posudzovaní človeka modernej doby.