Smrtiaca nesmrtelnosť : (Immortal in death) - Roberts, Nora, 1950-; Robb, J.D., 1950- (Columbus, 2008)
Píše sa rok 2058... Technický pokrok je už na takej úrovni, že na dovolenku sa lieta mimo planétu a v reštauráciách obsluhujú roboti s dokonalou ľudskou podobou. Pandora je exkluzívna modelka, ktorej predčasne ukončí kariéru predčasná smrť. Poručíčku Evu Dallasovú, ktorá sa bude čoskoro vydávať za miliardára Roarka, poverili vyšetrovaním tohoto prípadu...