Nemecká konverzácia - Hogh, Horst; Rusznák, Emil (Slovníky, 1998)
Praktická knižka nemeckej gramatiky. Každá kapitola má priradený zoznam slov, ktoré sú považované za najpotrebnejšie. Všetky tieto slová sa nachádzajú na konci príručky už aj s gramatickými členmi, usporiadané v abecednom poriadku.