Úvod do buddhismu - Gjamccho, Gedžong Tändzin, 14. dalajlama, 1935- (Základní učení tibetského buddhismu, 1999)
Určeno začátečníkům. První polovinu tvoří výňatek z dalajlámovy knihy, ke které je připojen dodatek s názvem Nárys tibetského buddhismu. Text je rozšířen o řadu poznámek.