Hráč: Autobiografia : (The Player) - Becker, Boris, 1967- (Columbus, 2005)
Boris Becker sa raketovou rýchlosťou vyšvihol k tenisovej sláve, keď sa ako sedemnásťročný stal najmladším hráčom, ktorý kedy zvíťazil vo finále dvojhry mužov vo Wimbledone. Po tomto titule získal ešte dve wimbledonské víťazstvá a dohromady dosiahol štyridsaťdeväť titulov v dvojhre a pätnásť v štvorhre. Taká je bilancia jedného z najlepších tenisových hráčov dvadsiateho storočia. Muža, ktorý od začiatku vzbudzoval pozornosť nielen výkonmi na dvorcoch, ale aj súkromným životom.