Super škola: Chcem byť hviezdou - Jefferies, Cindy, 1951- (Super škola, 2006)
Chloe je zbláznená do spievania. Celé hodiny sa venuje spevu a vo svojej izbičke sníva o tom, že sa stane hviezdou. Jedného dňa dostane pozvánku na konkurz do Rockley Park - školy pre budúce hviezdy šoubiznisu - a je rozhodnutá konkurz vyhrať. V prvom rade však musí presvedčiť rodičov, že to myslí vážne. Dobre si uvedomuje, že to nebude ľahké, vo svete šoubiznisu ju čaká boj s tvrdou konkurenciou.