Dračie údolie: Objavenie - Hohlbein, Wolfgang, 1953- (Beletria, 2003)
Hrdinkou prvého príbehu z tejto populárnej fantasy série je Rebeka, ktorú rodičia pošlú napriek jej odporu do internátu. A tu sa začnú odvíjať záhady a dobrodružstvá. Napokon sa pokúša odhaliť tajomstvo zámku Dračie údolie...