Výživa podle pěti elementů: Jak můžete s radostí a požitkem posílit své zdraví, vitalitu a energii lásky : (Ernährung nach den fünf elementen) - Temelie, Barbara; Wlaschinská, Iva (Eugenika, 2002)
Stravování podle pěti elementů razí nové cesty. Do popředí staví energetické působení potravin a ukazuje, jak lze cíleně ovlivňovat tělesné a duševní aktivity, pocity i přístup každého člověka k sobě samému a k ostatním.