Vydarená rybačka: Lola a Lela a ich veselé príhody - Michalková, Viera; Lombar (Junior, 2005)
"Veselé príbehy malej Loly a jej psíka Lela z pera skúsenej psychologičky a pedagogičky vám pomôžu pochopiť ťažkosti výchovy a ubezpečí vás, že vaše deti sú tie najúžasnejšie zo všetkých.