Moc nášho podvedomia: Veľká kniha o vnútornom a vonkajšom rozvíjaní osobnosti - Murphy, Joseph, 1898-1981 (Aktuell, 1995)
Táto kniha, ktorá sa stala celosvetovým bestsellerom, poukazuje na nesmierne možnosti ľudského podvedomia, ktoré zostávajú pre väčšinu ľudí skryté. Vedecké poznanie zázračnej moci podvedomia môže však zmeniť osud každého človeka na nepoznanie.