Moc nášho podvedomia: Veľká kniha o vnútornom a vonkajšom rozvíjaní osobnosti - Murphy, Joseph, 1898-1981; Sýkorová, Monika (Aktuell Bratislava, 1995)
Táto kniha, ktorá sa stala celosvetovým bestsellerom, poukazuje na nesmierne možnosti ľudského podvedomia, ktoré zostávajú pre väčšinu ľudí skryté. Vedecké poznanie zázračnej moci podvedomia môže však zmeniť osud každého človeka na nepoznanie.
V deň úmrtia Josepha Murphyho svet plakal. Dnes svet plače nad jeho múdrosťou, pokorou a čistotou duše. Je učiteľom dnešných duchovných autorov, lektorov a rečníkov. Dodnes však Joseph Murphy nebol prekonaný.
Keywords: psychológia osobnosti; duševné procesy; podvedomie; ovládanie; vedomie; myslenie pozitívne; úvahy; Murphy, Joseph (írský naturalizovaný autor, katolícky kňaz, vštěpoval myšlenky božského míru, lásky a štědrosti, psychológ. Dr Murphy bol minister- riaditeľ kostola Božskej vedy v Los Angeles 28 rokov. Nar. 20.05.1898 Írsko, Anglicko - 16.12.1981 Laguna Hills, Kalifornia, USA); psychológia; príručky psychologické