Exkluzívne : (Exclusive) - Brown, Sandra, 1948- (Remedium, 1998)
Barrie Travisová nie je slávna, je však veľmi dobrou reportérkou nízkorozpočtovej televíznej stanice. Možná práve preto sa s ňou spojí prvá dáma krajiny a ponúkne jej životnú príležitosť. Prezidentova žena, zničená žiaľom zo straty jediného syna, naznačuje, že jej dieťa mohlo byť zavraždené. I keď oficiálna verzia Bieleho domu to nepripúšťa, zúfalá matka chce docieliť pre svoje dieťa spravodlivosť. Je odhodlaná zistiť pravdu za každú cenu - a Barrie sa náročnej a nebezpečnej úlohy nezľakne a prisľúbi jej pomoc. Nielen nezištnú - boj o exkluzívny príbeh preverí jej etiku, patriotizmus a tiež odvahu. S pomocou záhadného Graye Bonduranta, ktorý býval prezidentovým asistentom, tajomstvo Bieleho domu, ktorého zverejnenie by mohlo byť hlave štátu osudným, odhalí. Barrie musí zviesť boj s mocnými silami, ktoré sa snažia škandálnu minulosť raz a navždy pochovať a všetkými prostriedkami sa usilujú o to, aby istá mladá reportérka zmizla...