Sladké údolie 3: Hra s ohňom : (Sweet Valley Hight: Playing With Fire) - Pascal, Francine, 1938-; William, Kate (Príroda, 1996)
Po najväčšom spoločenskom triumfe pokračuje Jessica v love na bohatého, vzhľadného a najobletovanejšieho chalana na vyššej strednej škole v Sladkom údolí - Brucea Patmana. Elizabeth Bruceovi nedôveruje, pretože je arogantný, žiada priveľa a prirýchlo...