Obrázky Zeme : (Ľ imagerie de la terre) - Beaumont, Émilie, 1948- (Obrázky, 1999)
Zrozumiteľné, bohaté a výstižne ilustrované texty odhaľujú základné poznatky o planétach, klimatických javoch, striedanie ročných období aj o živote obyvateľov na najrôznejších miestach Zeme.