Snívaj svoj sen : (Dream a Little Dream) - Phillips, Susan Elizabeth, 1948- (Ikar, 2002)
Krásna mladá vdova Rachel sa vracia na starom aute, s prázdnou peňaženkou a päťročným synom späť do mesta, kde predtým žila. Jej minulosť je poznačená škandálmi nebohého manžela. Rachel je však odhodlaná bojovať. Zoznámi sa s Gabom ktorý po prežitej osobnej tragédii túži po samote, ale krásnej Rachel neodolá. Zaľúbená Rachel sníva o spoločnom živote, ale vie, že jej sny sú nereálne. Rozhodne sa mesto opustiť. No v poslednej chvíli všetko dopadne inak...