Chránené rastliny - Randuška, Dušan; Križo, Milan, 1928- (Príroda, 1986)
Cieľom tejto publikácie je, aby sa milovníci prírody zoznámili s kvitnúcimi skvostami našej voľnej prírody, ktoré pre svoju krásu alebo vzácnosť bolo treba vziať pod zákonnú ochranu.