Moje najmilšie rozprávky: Rozprávky do postieľky : (Fairy Tales) - Bradman, Tony, 1954- (Príroda, 2002)
Rozprávky sú súčasťou detstva. Sprevádzajú každé dieťa do sveta fantázie. Každý z nás sa rád vracia aspoň k niekoľkým najmilším. V tejto knižke sa Brian Morse zameral na najkrajšie klasické rozprávky, ktoré prerozprával sviežim a moderným jazykom. Jeho vzrušujúci a vtipný štýl poteší nielen detí, ale aj dospelých,ktorí sa pri čítaní týchto rozprávok rozhodne nebudú nudiť.