Som správne dievča ?: Kniha otázok pre dievčatá - Schneider, Sylvia; Jakubičková, Mária; Mydlo, Svetozár: 1948-2014; Štúr, Ivan: 1933- (Bratislava Mladé letá, 1998)
Kniha otázok pre dievčatá s odpoveďami populárnej psychologičky.
Keywords: zdravoveda; hygiena - ľudské zdravie; dospievanie - dievčatá; rady - otázky a odpovede; príručky zdravia; Mydlo, Svetozár (bol slovenský akademický maliar, grafik, karikaturista, známkár a ilustrátor. Bol dvorným grafikom Radošinského naivného divadla, dlhoročným výtvarným redaktorom vydavateľstva Mladé letá, spolupracovníkom časopisu Slniečko a ďalších vydavateľstiev, divadiel a periodík. V posledných rokoch intenzívne spolupracoval s vydavateľstvom Buvik. * 10.07.1948 Ružomberok, Slovensko - 29.11.2014 Bratislava, Slovensko); Štúr, Ivan (slovenský profesor psychológie na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre. K jeho najvýznamnejším knihám patria Základy diferenciálnej psychológie, Ľudské mláďa, Pediatrická psychológia, Podoby života, Rozhovory o dospievaní. * 1933 Slovensko -)