Ako sa mení les : (Der verwandelte wald) - Sacher, Rainer (Obrázkové knižky, 1986)
Pekná obrázková knižka od autora, ktorý je zároveň aj ilustrátorom, vysvetľuje hlavne pomocou obrázkov premenu lesa na úžitkové predmety z nich, no zároveň aj prostredie lesa s jeho obyvateľmi, Knižka vyšla so spoluprácou s vydavateľstvom Altberliner Verlag v Berline