Ako sa mení les (Der verwandelte wald) - Sacher, Rainer; Teren, Štefan, 1912-2003; Sacher, Rainer; Števková, Mária, 1940- (Mladé letá Bratislava, 1986)
Pekná obrázková knižka od autora, ktorý je zároveň aj ilustrátorom, vysvetľuje hlavne pomocou obrázkov premenu lesa na úžitkové predmety z nich, no zároveň aj prostredie lesa s jeho obyvateľmi, Knižka vyšla so spoluprácou s vydavateľstvom Altberliner Verlag v Berline
Pre čitateľov od 6 rokov.
Keywords: lesníctvo; pôdohospodárstvo; zvieratá lesné; príroda; nemecká literatúra - texty; pre čitateľov od 6 rokov