Obrázky koní a poníkov : (L imagerie du poney et du cheval) - Pimont, Marie-Renée; Reinig, Patricia (Obrázky, 2000)
V knižke zo série "Obrázkyů" sa deti môžu zoznámiť s čarovným svetom koní a poníkov, s ich dejinami a využitím v minulosti a dnes...