Doniesol ma bocian? - Strmeňová, Jiřina, 1925-; Pavlíčková, Jarmila, 1929-; Máriássy, Ondrej, 1929-2003; Dašková, Kveta, 1935- (Mladé letá Bratislava, 1971)
Každý, každučký človek prišiel na svet tak, že sa narodil. Nikto ho z kameňa nevytesal, nik z hliny neutľapkal, ani z dreva nevystrúhal. Na rovníku, ako na polárnom kruhu, biely priam tak ako čierny či žltý, kráľ celkom tak ako najchudobnejší z najchudobnejších. Kniha odpovedá rozprávkami a všetko sa začína od maličkého malička...
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: prírodoveda; biológia; genetika; dedičnosť; gynekológia; tehotenstvo; pôrodníctvo; pre čitateľov od 9 rokov